Nu iese fum fara foc

NumeBaboo, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 luni
EticheteDin cele mai vechi timpuri și pana în prezent micile feline negre au tot fost în centrul unor subiecte controversate: ca fac, ca dreg, ca aduc, ca nu aduc, ca e bine, ca nu e bine..etc.
Chiar dacă in prezent, simbolismul inca variază de la o tara la alta, un lucru este unanim & de necontestat: PISICILE NEGRE ADUC GHINION DOAR DACĂ NU DEȚII UNA!!!!
Nu vreau sa le fiu părtasă, însă din moment ce oamenii vb secole la rand despre ele, înseamnă că au ceva cu adevărat special.
Orisicum, în cazul în care doriti un motiv imbatabil pt care sa le adorati, sa regretați nespus ca nu ați avut un astfel de companion pana acum +sa va simțiți extrem de extrem de norocosi, nu ezitați în a-l contacta pe Baboo : 0734433201

Adresa de email:
Telefon: 0734433201Completează mai jos formularul de adopție pentru Baboo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție

2 mesaje

Buna ziua! Adoptia acestei minuni este exclusiv pentru Bucuresti? Multumesc.

Buna ziua,
M-ar interesa pisoiul dvs, asta daca mai este de actualitate anunțul. As vrea să știu dacă este mofturos la mâncare? face la litieră? este deparazitat, castrat? are carnet de sănătate?