O meserie de pisica

NumeGrida, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 luni
EticheteLa clasica întrebare adresata oricărui copil: “Ce ai vrea sa te faci când vei fi mare? “, Grida a răspuns clar & raspicat, fără sa clipească :” Vreau sa fiu prințesă!!!! “.
Cu temerea de a nu o dezamăgi, am încercat să-i spun ca aceasta nu este o meserie, însă ea a devenit și mai îndârjita, aruncând în stânga și în dreapta cu argumente :” bine îngrijită, bine educata, multe cunoștințe, grațioasa, delicata, rafinata, cu gusturi alese, manierata, și gata oricând pt a fi admirata și adorata”. Nu a uitat sa pună accent pe faptul ca toate aceste calități cu care este înzestrată, ii asigura succesul în domeniu, cariera potrivindu-se ca o mănușă.
Dezarmandu-ma în totalitate, nu pot decât sa ma conformez și sa ofer nr contact : 073 44 33 201, celor care sunt experimentați și interesați sa facă parte din suita unei printese.
Bucuresti ~Exclus curte ~Balcon închis ~Interes vizavi de plasele protecție pisici.

Adresa de email:
Telefon: 0734433201Completează mai jos formularul de adopție pentru Grida sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție

Un mesaj

Buna ziua! Am gasit anuntul dumneavoastra cu pisicuta data spre adoptie! Sunt o iubitoare de pisici si as avea mare grija de ea daca ati fi de acord sa mi- o dati.Astept un raspuns ptr a comunica detalii.multumesc mult!