Negru de suparare

NumeDorel, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 luni
EtichetePt început, sa știți ca Dorel s-a născut (în urma cu aprox 360zile) alb complet, blanita incepand sa se inegreasca o data cu necazurile care s-au năpustit asupra lui și s-au tot ținut scai de el. Defavorizat din start, primind certificatul de tomberonez, a tot trăit de pe o zi pe alta, numai el știe cum.
Ambițios din fire, a dat din codita pana a reușit sa inchirieze o camaruta, obținând chiar si viza de flotant. El nu se plânge, însă traiul cu mai mulți chiriași care îți invadează spațiul personal și îți golesc frigiderul în mod constant, nu este tocmai visul lui (moment ce a favorizat apariția petelor negre). Stresul acumulat și lipsa de perspective, face ca boala* lui Dorel sa evolueze, culminând cu un deznodamant tragic -în curand el va ajunge complet negru.
Afectiunea este ireversibila, nemaiputând vreodată sa redevina ceea ce a fost, însă exista posibilitatea ca acest proces sa fie stopat .
Salvarea lui ar fi un medicamentul minune ce se găsește sub denumirea de familie* și trebuie administrat pe viata.
In speranța că cineva îl va ajuta sa găsească acest panaceu (el a întrebat la farmaciile din zona, dar nu au pe stoc), Dorel oferă nr contact: 0734433201
Bucuresti ~Exclus curte ~Balcon închis ~Interes vizavi de plasele protecție pisici.

Adresa de email:
Telefon: 0734433201

Completează mai jos formularul de adopție pentru Dorel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție