Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Două surioare torcacioase și iubitoare

NumeGraysie Jazzie, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0745434983 mesaj pe WhatsApp
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteGRAYSIE & JAZZIE (12 luni) ❤️

Graysie și Jazzie sunt două surioare torcăcioase și iubitoare. Sunt sănătoase, jucăușe și foarte iubitoare. Jazzie e o lipicioasă și jumătate cu o blăniță strălucitoare. Graysie e o mașină de tors, cu o blăniță super moale căreia îi place să adoarmă în brațe la tine. Le place să se joace împreună dar adoră și interacțiunea cu omul la fel de mult.

Sunt deparazitate extern și intern, vaccinate, sterilizate și cu carnețele de sănătate. Vor pleca în adopție cu mâncărică pentru început, boluri, jucării, litieră, nisip.

Ne dorim să fie adoptate împreună de o familie responsabilă și iubitoare într-un cămin unde vor fi considerate membre indispensabile ale familiei.
Mulțumim ♥️Completează mai jos formularul de adopție pentru Graysie Jazzie sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745434983 mesaj pe WhatsApp


Formular de adopție