Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Cuplu pisoiași frate/soră super dulci și blânzi

NumeNolan Charlotte, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0745434983 mesaj pe WhatsApp
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteNOLAN & CHARLOTTE (12 luni) ❤️

Nolan și Charlotte sunt un cuplu de pisoiași frate/soră super dulci și blânzi. Sunt sănătoși, jucăuși și foarte iubitori. Adoră orice interacțiune cu omul (mângâieri, să fie luați în brațe, să fie pupați), în special Charlotte care e o prințesă super pupăcioasă și gata să ofere iubire in orice minut. Nolan e un mare sensibil, un fel de mama’s boy, care adoră să doarmă lângă tine torcând.

Sunt deparazitați extern și intern, vaccinați, sterilizată/castrat și au carnețele de sănătate. Vor pleca în adopție cu zestre pentru început.

Ne dorim să fie adoptați împreună de o familie responsabilă și iubitoare într-un cămin unde vor fi considerați membri indispensabili ai familiei.
Mulțumim ♥️Completează mai jos formularul de adopție pentru Nolan Charlotte sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745434983 mesaj pe WhatsApp


Formular de adopție