Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Două pisicuțe adorabile mamă și fiică

NumeMira Mirabella, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0745434983 mesaj pe WhatsApp
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteMIRA & MIRABELLA 💞

Mira (2 ani) și Mirabella (8 luni) sunt două pisicuțe adorabile mamă și fiică, salvate din stradă într-o seară ploioasă și rece. Ele trăiau lângă un deposit de gresie, într-un spațiu plin de mizerie și gunoi și singurul acoperiș era o masă veche de scândură sub care se ascundeau de ploaie. Erau atât de înfrigurate încât, deși nu mă cunoșteau, au intrat singure în transportor.

Mama și fiica se bucură acum de confort, mâncare de calitate și un mediu ambiant în care să trăiască relaxate și fericite, iubindu-se una pe alta. Mira & Mirabella se iubesc foarte mult, sunt nedespărțite și fac totul împreună, așa că ne dorim să fie adoptate împreună.

Nu știm ce s-a întâmplat cu codița Mirei deoarece are vârful intorcocheat, însă nu considerăm că acesta e un defect, ci dimpotrivă, îi dă un farmec aparte. Nu o doare și nici nu o deranjează in niciun fel. Mira nu se dă în vânt după mângâieri/luat în brațe, preferă să fie iubită din priviri și aceste limite trebuie respectate. În schimb, este foarte cuminte și cu mult bun simț, genul care nici nu o simți că e in casă. Mirabella e mai prietenoasă și se bucură de mângâieri și de atenție atâta timp cât e mângâiată la liber.

Amândouă sunt deparazitate extern și intern și sterilizate (urmează schema de vaccinare). Au fost testate cu triplu test (pentru boli virale) care a ieșit negativ iar mama Mira a fost testată și pentru FIV/FeLV care deasemenea a ieșit negativ. Vin cu carnețele de sănătate și zestre de început.

Ne dorim să fie adoptate împreună de o familie responsabilă și iubitoare într-un cămin unde vor fi considerate membre indispensabile ale familiei.
Mulțumim ♥️Completează mai jos formularul de adopție pentru Mira Mirabella sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745434983 mesaj pe WhatsApp


Formular de adopție