NumeȚărănuș, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 1 an

Dragă Moș Crăciun,

Mă pregătesc pentru primele mele sărbători. Am auzit că dorințele de Crăciun se împlinesc. Știi care e cea mai mare dorință a mea, de când m-am născut? Să-mi găsesc o familie. Așa-i că mă ajuți tu?

Nu te lăsa păcălit de numele meu. Fetele astea care m-au salvat îmi spun Țărănuș (sau Țără). Asta pentru că nu prea știam eu cum să mă port cu oamenii la început, fiindcă în general oamenii m-au alungat și mi-au făcut rău. Dar între timp am ajuns să prind încredere și m-am făcut o dulceață de motănel, care întoarce burta la mângâiat și primește cu lăbuțele deschise pupici. Trebuie doar puțină răbdare.

În rest, mai pot să-ți spun despre mine că am 7-8 luni, sunt deparazitat, vaccinat, am carnet de sănătate, folosesc cu succes litiera și ador prezența altor pisici, de care mă lipesc imediat.

Sper să-mi găsești repede o familie, pentru că mai e foarte puțin până la Crăciun și mi-aș dori foarte mult să-mi petrec primele mele sărbători sub bradul cuiva. Sau în brad, mai vedem! Până atunci, eu aștept cuminte la City vet. Să nu mă uiți, te rog.

Cu drag,
Țără

Completează mai jos formularul de adopție pentru Țărănuș sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724363750 / 0753478712


Formular de adopție