NumeBruce, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 1 an

Dragă Moș Crăciun,

Nu ar trebui să fiu în viață Crăciunul ăsta. Am ajuns acum vreo 2 luni în comă la cabinetul City vet. Pericolele vieții pe stradă. Șansele să trăiesc erau incredibil de mici. Dar cumva am răzbit și m-am refăcut complet. Și de atunci mi-am propus să mă bucur din plin de viață.

Deși nu am cunoscut niciodată mângâierea omului, am devenit imediat incredibil de lipicios. Nu contează că te știu de o lună sau o secundă, miaun imediat ca să te anunț că vreau atenție și alint. Mă adaptez imediat în orice spațiu nou, doar să primesc afecțiune. Și, după ce sunt mângâiat bine-bine, merge și o tură de joacă cu undița.

Dar ca să mă bucur de toate astea și să am viața pe care mi-o doresc, am nevoie de o familie doar a mea, care să mă iubească nespus și să facă să merite toate greutățile prin care am trecut. Eu o s-o răsplătesc însutit. Mă ajuți tu s-o găsesc?

Pot să-ți mai spun despre mine că sunt un motan tânăr, cu o viață lungă înainte, că sunt deparazitat, vaccinat și castrat. Și că viitoarea mea familie mă poate vizita la City vet, unde stau cuminte să o aștept. Sper să ajungă repede, pentru că m-aș bucura tare mult să-mi petrec sărbătorile cu ea.

Cu drag,
Bruce

Completează mai jos formularul de adopție pentru Bruce sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724363750 / 0753478712


Formular de adopție