NumeGri, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 1 an

Dragă Moș Crăciun,

Nu știu dacă ai mai auzit de mine. Cât trăiam pe stradă, nu prea apucam eu să-ți scriu scrisori și să-mi pun dorințe. Dar anul ăsta am zis că-mi permit, mai ales că am o mare rugăminte: să mă ajuți să-mi găsesc familie.

Nici nu mai e nevoie s-o zic, orice om ar fi norocos să mă aibă alături. Sunt haios nevoie mare, o spune și mutra mea. Îi fac să râdă din orice pe cei din jurul meu. Fac și scamatorii la comandă, numai să primesc plic. Ce mai, toată viața cu mine e o distracție. Am și un mic defect de mers, dar asta nu face decât să-mi sporească șarmul comic și nu mă împiedică să mă cațăr peste tot (inclusiv în pat, ca să dorm cu Omul meu) sau să folosesc litiera.

Sunt tare, tare lipicios și mă adaptez imediat în orice mediu. Asta e, viața te învață. Și-mi păzesc Omul mai ceva ca un câine. E de ajuns să aud puțină gălăgie, că vin imediat înfoiat să văd ce se întâmplă și să fac ordine, doar ca să fie Omul meu în siguranță.

M-am lăudat destul. (De fapr, mai pot spune că sunt un motănel tânăr, deparazitat, vaccinat și castrat.) De aici înainte sper că te ocupi tu să-mi găsești familie. Mi-ar plăcea tare mult să-mi petrec Crăciunul ăsta așezat la casa mea, adulmecând globurile din brad.

Până atunci, le mai veselesc pe fetele de la City vet, care-mi oferă cazare temporară până ajung la familia mea.

Cu drag,
Gri

Completează mai jos formularul de adopție pentru Gri sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724363750 / 0753478712


Formular de adopție