NumeDraga, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 1 an

Dragă Moș Crăciun,

Știu că multe pisici care-ți scriu își doresc jucării noi, culcușuri pufoase sau recomepense. Eu aș vrea să-ți dau o misiune: să-mi găsești o familie care să-mi poarte de grijă pentru tot restul vieții.

De când eram mică, am trecut din foster în foster, mereu cu multe alte pisici prin preajmă. Numai că mie nu-mi prea plac pisicile. Prefer compania și atenția oamenilor. Așa că până acum nu am avut o viață prea fericită. Poți schimba tu asta, te rog?

Viitoarei mele familii poți să-i spui că, deși abia am trecut de 1 an, sunt o pisică tare liniștită și cuminte. Sunt puțin timidă când întâlnesc oameni noi, dar dacă au răbdare cu mine, ajung să mă lipesc imediat de ei și mă întorc pe toate părțile să fiu mângâiată. Și recunosc, îmi plac mult și sesiunile de joacă cu undița.

Când îmi găsești Omul, trimite-l să mă cunoască la City vet, casa mea temporară, de unde sper să plec cât mai curând, pentru că mă enervează rău pisicile astea cu care trebuie să-mi împart spațiul.

Îți mulțumesc,
Draga

Completează mai jos formularul de adopție pentru Draga sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724363750 / 0753478712


Formular de adopție