NumeSinești,
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 1 an

Dragă Moș Crăciun,

Eu nu știu să sărbătoresc Crăciunul. Până acum, sărbătorile m-au prins mereu pe stradă, în căutare de hrană și un loc cât de cât ferit de ploaie și ninsoare. Anul ăsta însă, îmi permit și eu să visez și să sper. Cea mai mare dorință a mea e să-mi petrec primul meu Crăciun adevărat alături de o familie doar a mea.

Nădejduiesc că o să-mi îndeplinești dorința. Pentru că sunt un motănel tare bun. Sunt cuminte, nu stric nimic, nu deranjez și-mi place atât de mult să fiu alintat încât salivez de plăcere de fiecare dată când sunt mângâiat.

Trebuie să-ți mai spun și că am FIV, sper ca asta să nu fie o piedică în adopția mea. Pentru că FIV-ul pisicesc înseamnă pur și simplu că am o imunitate mai scăzută decât restul pisicilor. Dar, dacă viitoarea mea familie mă va ține în casă, la căldură, și mă va hrăni cu mâncare de calitate, vom avea o viață lungă împreună. Pentru că sunt un motănel tânăr, sunt deparazitat, vaccinat și castrat.

Sper să-mi găsești repede familia aia ideală. Și, când o găsești, trimite-o, te rog, la City vet, să mă cunoască. Eu aștept aici până atunci.

Cu drag,
Sinești

Completează mai jos formularul de adopție pentru Sinești sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724363750 / 0753478712


Formular de adopție