Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Urgent pisicuta GESTANTA foster sau adoptie

NumeEris, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Buna ziua!
Nu ma vrea nimeni? Sunt o pisicuta tanara, gestanta, si care urmeaza sa ajunga inapoi pe strada daca nu ma ajuta cineva. Pe strada, unde circula masini, care ma sperie atat de tare…

Oricat si-ar dori, fata care mi-a dat sa mananc nu ma poate tine. Ai ei o ameninta ca voi disparea, si imi e atat de frica…

Sunt cea mai blanda pisicuta pe care o s-o cunosti vreodata, torc non stop, iti vine sa ma mananci de dulce ce sunt. Fata asta se angajeaza sa plateasca ea tot, vizita mea obligatorie de la veterinar, mancarea, nisipul, si sa ma aduca cu masina, numai sa stie ca sunt bine. Imi spune Eris, de la zeita discordiei, si imi promite ca o sa vina cineva si o sa ma duca acasa.

Tu esti ala? Imi promiti?
0773884758 Maria Neagu, raspund la orice ora si la orice mesaj, te rog sa suni mai repede ca deja vreau sa-ti fac cozonacei!

Adresa de email:
Telefon: 0773884758


Completează mai jos formularul de adopție pentru Eris sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0773884758


Formular de adopție