Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Pisică albă

Localitate Ploiesti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Are blanița albă în afară de deasupra capului și de coadă, care sunt un gri tigrat. E foarte calmă, liniștită și prietenoasă. Nu numai că stă la mângâiat și e blândă, dar și se atașează rapid de oricine îi oferă atenție și afecțiune.
Cred că s-a pierdut pentru că atunci când a apărut pe stradă, acum vreo săptămână două era într-o formă bună și avea blana curată, apoi după câteva zile era foarte slabă și un pic murdară pe spate. Cu toate acestea nu am găsit nimic pe site-urile cu anunțuri de animăluțe pierdute și e clar că ea nu poate avea grijă de ea însăși, e prea blândă și nu își găsește un loc unde să doarmă, de obicei doarme pe trotuar. S-ar adapta foarte ușor la un apartament cu stăpâni iubitori.

Adresa de email:
Telefon: 0737312878Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pisică albă" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0737312878


Formular de adopție

Un mesaj

Am aflat că este motănel. :)