Urgent – 4 pui de pisica au nevoie de ajutor

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

URGENT! Cei 4 pisoi gasiti in Aparatorii Patriei au fost ingrijiti la Praxis si Mobile Vet cu ajutorul donatiilor venite prin Booking Catspert – Pisici pe creier sau adunate de la cunoscuti + contributiile noastre. Tratamentele au fost foarte costisitoare si inca au nevoie de cateva zile de tratament, pentru 1 singura zi costurile sunt de 300 de lei. Tratamentul trebuie urmat pana joi. Azi este ultima zi in care pot fi dusi la tratament. Noi nu mai avem putere nici financiara, nici ca timp sa ii sustinem. Costurile de azi si timpul sunt suportate de o alta cunostinta.
Pisicutii au nevoie URGENTA de un foster pentru minim 2-3 saptamani sau adoptie. Momentan, ii tinem intr-un tarc in curtea unei doamne, dar nu este cel mai bun mediu pentru ei. Noi nu ii putem tine.
Din pacate au panleucopenie, este un virus felin care este contagios pentru alte pisici. De aceea nici noi, nici dna respectiva nu ii putem lua in casa (stam la apartament). Cei care doresc si pot sa ii adopte sau sa ii tina in foster trebuie sa nu aiba alte pisici (mai mici de 2 ani in special) sau daca au pisici adulte (vaccinate), sa le poata tine separat.
Dupa ce incheiem tratamentul la Praxis au nevoie de doar 2-3 saptamani de tratament cu pastile.
Puteti ajuta luandu-i in foster sau adoptand.

Imi este mai usor sa fiu contactat prin email sau mesaj pe telefon / whatsapp.

Adresa de email:
Telefon: 0736410004Completează mai jos formularul de adopție pentru "Urgent – 4 pui de pisica au nevoie de ajutor" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0736410004


Formular de adopție