Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Motanel rasa europeana

NumeLee (alintat Pufuleț), Mascul
Localitate Aiud Alba Iulia Campia Turzii Cluj-Napoca Targu Mures
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Eu sunt Pufuleț și îmi caut părinți buni și responsabili, care să-mi ofere o viață frumoasă și multă dragoste așa cum merită orice motănel inteligent și jucăuș, prietenos și iubitor ca mine. Am 9 luni, sunt deparazitat intern-extern și complet vaccinat (polivalent și antirabic). Nenea doctoru’ a zis să-mi mai păstrez o vreme coițele și cum încă nu marchez nu am deranjat pe nimeni. Din prima zi în apartament (în Cluj-Napoca,) m-am împrietenit cu litiera (și nu au fost probleme să fac în altă parte).

Deși sunt extrem de ascultător (atâta timp cât nu ridici tonul la mine) și răspund foarte ok la “nu e voie” (dar înainte trebuie să faci contact vizual cu mine), am avut din păcate o adopție eșuată. Dar știu că am niște calități uimitoare și că locul meu nu e în stradă. Îmi doresc mult, mult de tot, să fiu luat acasă și iubit pentru totdeauna.

Adresa de email:
Telefon: 0723562356Completează mai jos formularul de adopție pentru Lee (alintat Pufuleț) sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723562356


Formular de adopție