Suflet pribeag

NumeTyara, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Tyara în cei 2 ani de viata a avut parte de neajunsuri, tristeți și suferințe cât alte pisici in 9 vieți. Fără doar și poate, rolul mediului a avut un impact major asupra personalității ei. Poate dacă s-ar fi născut în alta parte, ar fi fost diferita…mai vesela, mai încrezătoare, mai fericita. Însă, ea este o fire extrem de modesta, blanda, liniștită, nu cere niciodată nimic, si răspunde cu tot sufletul la un simplu gest de afecțiune.

Mai pe scurt, as fi putut spune ca este o pisica ” la locul ei”, dar as fi f departe de adevăr. Locul ei ar fi într-o famile alaturi de oameni dornici sa-i arate afectiune, să o învețe sa se bucure și să-i demonstreze ca viata nu este doar suferinta și singuratate.
Prin urmare, ea nu se afla acolo unde ar trebui sa fie, însă speranța este singurul lucru pe care îl are si la care nu vrea sa renunțe..

Daca considerați ca locul ei ar fi lângă dvs, rog utilizați nr contact: 073 44 33 201

Anunt strict pt Bucuresti ~Exclus curte ~Balcon închis ~ Interes vizavi de plasele protecție pisici (!!!!!a nu se confunda cu cele de insecte!!!!) ~ Contract adoptie.

Adresa de email:
Telefon: 0734433201Completează mai jos formularul de adopție pentru Tyara sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție