Numai iubire

NumeObi, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

O perioada de la momentul salvării ei (a fost gasita într-o comunitate mare de psici/ ce se inmulteau în mod necontrolat într-o garsoniera, condiții la limita subzistentei), Obi a afișat un comportament reticent și incredul. A exista convingerea ca odată cu trecerea timpului, acesta se va schimba iar ea va deveni o pisicuța ca toate celelalte. Deși conditiile actuale (foster) acoperă întru totul nevoile fizice și o buna parte din cele emoționale, în continuare este extrem de retrasa, prefera sa stea în umbra*, foarte liniștită și meditativă, nonactiva, cu o permanenta privirea ștearsă.

S-a observat ca jucăriile nu ii trezesc interesul, mâncares pt ea este doar un necesar, la fel de bine cum sta într-un coșuleț pufos ar putea sta și pe o scândură (accesoriile de gen nu ii aduc nici un confort emoțional), tolerează compania altor pisicuțe dar nu reprezinta un mare motiv de bucurie pt ea….

Ușor de concluzionat ca este un suflet cu adevărat nefeticit, dar asta nu înseamnă că nu există nimic ce ar pute sa o fericeasca. Pt ea doar un singur lucru contează, doar de un singur lucru are nevoie : iubire/afectiune (în momentul în care este mângâiata se schimba în totalitate, privirea i se luminează, radiază, este de nerecunoscut, dezviltand o nestăvilita tandrete).

Obi nu este și nu va fi o pisicuța ca oricare alta. Este speciala și va rămâne asa pt totdeauna. Pt ea iubirea este totul, chiar dacă pana în acest moment nimic nu este iubire pt ea.

Pt cai care doresc sa aibe alături un astfel de suflet, nr contact: 073 44 33 201

Anunt strict pt Bucuresti ~Exclus curte ~Balcon închis ~ Interes vizavi de plasele protecție pisici (!!!!!a nu se confunda cu cele de insecte!!!!) ~ Contract adoptie

Adresa de email:
Telefon: 734433201Completează mai jos formularul de adopție pentru Obi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 734433201


Formular de adopție