Speciala la puterea 2!

NumeMissy, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 10 luni
EticheteMissy este o fetita (indiscutabil) deosebita atât prin aspect fizic, cât și personalitate. Pe de o parte, extrem de delicata, gingăsa, subtila, pe de alta parte, sensibila, timidă, si usor reticenta în relaționarea cu oamenii.

In acest moment, nu se poate spune cu certitudine dacă acest comportament deriva din experientele avute în perioada în care a trăit pe strada, sau reprezinta elemente ale personalității ei, bine implementate, sau cât de mult/puțin se va schimba în viitor.

Este speciala, iar familia ei ar trebui sa fie pe măsură. Are nevoie de un mediu ambiental liniștit, răbdare, înțelegere, acceptare și multa iubire. Acesta este motivul pt care ea nu poate fi companionul ideal al unui copil și nici al unei persoane ce nu a conviețuit/ convietuieste cu o mica felină.

Bucuresti ~Exclus curte ~Balcon închis ~Contract adoptie ~ Interes vizavi de plasele protecție pisici (a nu se confunda cu plasele pt insecte).

Adresa de email:
Telefon: 0734433201Completează mai jos formularul de adopție pentru Missy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție