Doctor pt suflet

NumeBaboo, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 10 luni
EticheteSe spune ca fiecare faptura (cuvantatoare sau necuvântătoare) ar avea o menire~un scop~o misiune.

La Baboo a fost evident încă de la prima vedere – deși nu poarta halat alb, nu deține hârtii care să-i ateste calificativul, el s-a născut un medic de excepție. Deși are pregătirea necesara de a activa în mai multe ramuri ale medicinei, însă preferata lui este cea care se ocupa de suflet.

De ce tocmai el, și ce-l face a fi un doctor erudit? Ei bine, Baboo este extrem de empatic & bland, iubeste viata și oamenii – își dorește sa le fie aproape și face tot ce știe pt a le fi mai bine. Pt el, a fi medic nu este o meserie, ci este doar o modalitate de a-i face pe cei din jur mai fericiti și a se simti mai bine. Pana la urma, lăsând la o parte procedurile și protocoalele, medicina se face din suflet,cu suflet.

Prin urmare, daca doriti a avea alături un adevărat specialist ce tratează cu succes aproape orice afectiune (doar chirurgia îl cam depășește), folositi nr contact: 073. 44. 33. 201

Bucuresti ~Exclus curte ~Balcon închis ~Contract adoptie ~ Interes vizavi de plasele protecție pisici (a nu se confunda cu plasele pt insecte).

Adresa de email:
Telefon: 0734433201Completează mai jos formularul de adopție pentru Baboo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție