Rai isi cauta familie

NumeRai, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 6 luni

Motanelul a fost gasit la etajul 3 in scara blocului in care locuiesc acum o saptamana (18 Oct). Mirosea a sampon si era curat, asa ca am incercat sa ii gasesc stapanii.

E castrat, are varsta de cca 1 an (lucru confirmat si de veterinar), e pisica de apartament, complet sanatos, FIV negativ si deparazitat complet.
Se joaca, face la litiera, mananca bine, doarme mult, e prietenos cu pisicile si cu alti oameni. E un companion “chill”, daca nu chiar unul perfect.

Vreau sa atrag atentia asupra faptului ca, desi astfel de pisici nu mai sunt puiuti de tinut in palma, tot bebelusi sunt si merita o sansa la fel de mult ca puiutii de 3 luni.

Am facut ce am putut pana acum sa ii gasim familia, ne-am interesat la vecini, am lipit afise si am cautat cu disperare pe toate grupurile motanei pierduti, insa nu avem nici o pista si nimeni nu ne-a contactat pana acum pentru el. Nu ne dam batuti pana nu ajunge la casuta lui.

Va rugam asadar sa ii dati o sansa lui Rai sa ajunga la o familie care il merita.Completează mai jos formularul de adopție pentru Rai sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0733820626


Formular de adopție