Baietel portocaliu, bland si prietenos, de cca. 5 luni

Localitate Pitesti
Telefon 0743098517
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luniBaietel de circa 5 luni pentru adoptie, deparazitat intern, foarte simpatic si extrem de prietenos, care incepe sa toarca de fiecare data cand merg sa il hranesc.
A invatat sa faca la litiera acum circa 2 luni cand a stat in casa impreuna cu mama lui care se recupera in urma sterilizarii. S-a comportat exemplar, a fost foarte cuminte, i-a placut foarte mult in casa, in siguranta, si a folosit litiera fara probleme.
In apartamentul pe care il impartim cu 4 pisici e foarte greu sa gasim loc si pentru al 5-lea. Asa ca si el si mama lui au fost eliberati in spatele blocului, zona cu care sunt deja obisnuiti.
Curand vine frigul, iar el trebui sa se descurce printre masini si cainii strazii care-l deranjeaza mereu in cautare de mancare si nu-l lasa deseori sa se adaposteasca in cutiile de polistiren pe care le-am incropit pentru el si ceilalti pisoi din parcare.
E doar un copil si merita o viata buna. Are cineva loc in suflet si in casa pentru acest baietel bland?
Asiguram sterilizarea lui cand va implini varsta necesara. Pisicul e disponibil langa Pitesti, in Bascov. Relatii la 0743.098.517.
Multumesc!

PS: site-ul nu-mi permite sa incarc si un filmulet cu pisicul. Dar il gasiti pe baietele postat si pe Facebook, pe grupurile Protectia Animalelor Arges si Protectia Animalelor Bucuresti.


Completează mai jos formularul de adopție pentru "Baietel portocaliu, bland si prietenos, de cca. 5 luni" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0743098517


Formular de adopție