Pantera lucioasa cu ochii lanterna

NumeBaghera, Femela
Localitate Eforie
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Baghera are 7 luni, este sterilizata la un cabinet de top, deparazitata intern extern si are primul vacin.

A venit impreuna cu 7 frati si surori cadou de la o pisica maidaneza. Acum toate, inclusiv mama lor, sunt castrate. Pisica mama a fost testata pt bolile pisicesti si a iesit negativ deci nici puii nu au conditii medicale pre-existente ( nu ca asta ar trebui sa impiedice vreo adoptie vreodata :) )
A crescut cu hrana de calitate si mananca moderat, in sensul ca nu este obsedata de bobite si rontaie din cand in cand ce lasa in castron – nu se giftuieste pana la refuz.

Din pacate nu am putut fii aici de cand s-a nascut sa o socializez pe deplin deci a ramas cu timiditate de la mama ei asa incat pot sa o mangaii doar cand mananca. Are nevoie de cineva cu multa iubire si mai mult timp decat mine sa o scoata din carapacea ei. Cu o jucarie cu pene si cu mancare la conserva sunt sigura ca ii puteti castiga inima si stabilii o prietenie pe viata :)
Spre deosebire de fratii ei, este cea mai curioasa cand vine vorba de interioare, este mereu in usa sau geam uitandu-se inauntru si intra imediat sa miroasa daca are oportunitatea deci s-ar acomoda foarte bine si la bloc, de fapt cred ca asta si vrea – o viata linistita si rasfatata in paturi moi.
Aici este temporar protejata dar suntem langa strada plus primaria arunca cu otrava de sobolani fara discernamant si imi este teama pt ele. Plus ca le las cand plec in grija mamei care are destule de dus momentan.

Se da doar oamenilor reponsabili care sa o considere un membru al familiei. Adica sa o hraneasca corespunzator (nu resturi de la ciorba) si sa o duca la veterinar daca o sa intampine vreo problema medicala pe viitor. Ca locatie ideal ar fi apartament cu plasa speciala la geam ( obligatoriu!!! – e usor de instalat plus ca te scapa de trauma de a iti vedea pisica storcosita de ciment – brrr cate povesti am auzit) SAU o casa cu gradina dar mai departe de trafic, zona linistita, iar pisica sa poate sta si in casa dupa cum vrea, eventual construit ceva special pt ea afara, depinde de situatie. Daca lucrurile acestea iti par evidente atunci esti persoana potrivita pentru aceasta pisica curioasa, lucioasa, viitoare vedeta de instagram :)

va rog sa imi trimite un email la cu interestul si conditiile pe care le aveti pt pisica si comunicam de acolo !

Ea este in Eforie Nord dar poate fi adusa oriunde pe litoral si in Bucuresti in cazul in care nu puteti sa o luati chair voi de aici,

Multumesc !

LauraCompletează mai jos formularul de adopție pentru Baghera


Formular de adopție