Fufu

Localitate Eforie
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 11 luni

Fufulica nu este cel mai supermodel de pisic dar are o personalitate mare. La inceput este sfios dar daca ii dai de mancare devine extraordinar de maleabil, poti sa il smotocesti cum vrei in timp ce iti toarce cantece de adoratie. Adora mancarea umeda si are o voce de soprana cand aude ca se deschide o conserva. A venit de la o mama de pe strada impreuna cu alti 7 frati si surori. Trei au fost adoptati, absolut toti sunt acum sterilizati. Eu nu stau in tara peste iarna, si vreau sa ii usurez viata mamei in gradina careia sunt. Plus imi este teama pentru ei pentru ca suntem langa strada si in plus primaria mai arunca cu otrava pt sobolani pe te miri unde.

Fufulica are 7 luni si 10 zile, a fost crescut cu hrana de calitate, este castrat, mama lui a fost testata pt bolile pisicesti si a fost negativa, deci nu prea sunt sanse ca el sa aiba ceva. Deparazitat intern extern.

Are nevoie de o familie care sa ii aprecieze personalitatea dulce cat si pasiunea pt gastromonie. Locul lui preferat va fi la tine in poala.

Se da numai la oameni responsabili care sa il tina si in casa, departe de strazi aglomerate sau la apartament cu plasa speciala de pisici la geam ( obligatoriu plasa speciala!). Orice pisic are nevoie de o perioada de acomodare si de atasare, deci de locuit in interior. Responsabilitatea inseamna si dusul la veterinar in viitor daca o sa apara o problema medicala, ceea ce am face si pt un membru al familiei si hrana corespunzatoare (nu resturi de la ciorba). Daca lucrurile astea par evidente atunci te invit cu drag sa ii faci loc lui Fufu in viata ta :).

El este in Eforie Nord dar se ofera transport pe raza litoral si in Bucuresti daca nu exista posibilitatea “ridicarii directe”,

va rog sa imi trimiteti un mail la cu un contact si vorbim !

LauraCompletează mai jos formularul de adopție pentru "Fufu"


Formular de adopție