Motanel jucaus

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Motanelul este unul din cei 5 pisica abandonati in mijlocul unei strazi circulate, in urma cu 2 saptamani. A fost salvat de mine, impreuna cu surorile lui, deoarece era iminent sa fie strivit de masina.

Timp de 2 saptamani a fost un pui harnic. A invatat sa faca la litiera si sa manance bobite. Ca rasplata a primit o deparazitare interna si un carnet de sanatate.

Din pacate, locuiesc intr-un apartament prea mic pentru a putea acomoda nevoile a 5 pisoi, asa ca Motanelul isi cauta o casa mai mare si o familie iubitoare.

Este singurul mascul dintre cei 5 salvati si are un temperament usor diferit de surorile lui. Se joaca cu fiecare dintre ele, iar la final vaneaza musculite. Totodata, este extrem de jucaus si cu stapanul, transformand orica mangaiat intr-o joaca. Pare ca va creste destul de mare. Este de culoare neagra cu striatii pe corp.

Dincolo de partile frumoase, Motanelul va avea nevoie constant de botite, apa si atentie. Uneori vizite la veterinar pentru vaccin, deparazitare, sterilizare si multe altele. Este un angajament pe 10-15 ani, in care stapanul va primi toata dragostea pe care o poate oferi Motanelul , dar va trebui la randul la aiba grija de toate nevoile pisicii.Completează mai jos formularul de adopție pentru "Motanel jucaus" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722432725


Formular de adopție