Fulgerica cauta stapan

NumeFulgerica, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Fulgerica este unul din cei 5 pisici abandonati in mijlocul unei strazi circulate in urma cu 2 saptamani. A fost salvat de mine, impreuna cu fratii lui deoarece era iminent sa fie strivit de masina.

Timp de 2 saptamani a fost un pui harnic. A invatat sa faca la litiera si sa manance bobite. Ca rasplata a primit o deparazitare interna si un carnet de sanatate.

Din pacate, locuiesc intr-un apartament prea mic pentru a putea acomoda nevoile a 5 pisoi, asa ca Fulgerica isi cauta o casa mai mare si o familie iubitoare.

Este o pisica foarte curioasa, care profita de orice moment pentru a explora imprejurimile. Din cei 5, el se tine cel mai mult dupa mine si adoarme cel mai usor cand este mangaiat.

Dincolo de partile frumoase, Fulgerica va avea nevoie constant de botite, apa si atentie. Uneori vizite la veterinar pentru vaccin, deparazitare, sterilizare si multe altele. Este un angajament pe 10-15 ani, in care stapanul va primi toata dragostea pe care o poate oferi Fulgerica, dar va trebui la randul la aiba grija de toate nevoile pisicii.

P.S.: Fulgerica este femela.Completează mai jos formularul de adopție pentru Fulgerica sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722432725


Formular de adopție