Hel isi cauta niste stapani iubitori, rabdatori si dornici de un animalut plin de viata

NumeHel, Femela
Localitate Brasov
Telefon 0755893100
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteHel a fost o pisica abuzata din toate punctele de vedere pana sa o preiau la mine acasa. Stapanul ei nu a mai dorit-o si a lasat-o in grija altcuiva. Persoana in grija careia a lasat-o pe saraca pisica, nu o hranea, o batea zilnic si spunea ca vrea sa scape de ea prin orice metoda (chiar si sa o omoare).
Asa ca pisica aceasta a ajuns la mine. Foarte alintata isteata si jucausa este acum. Insa in primele 3 zile, puteam sa ne dam seama ca, intr-adevar, a fost abuzata din felul in care se comporta (era foarte speriata, se ascundea, maraia la noi daca ne apropiam de ea). Ceea ce a ajutat-o sa se obisnuiasca cu caminul nostru a fost faptul ca am lasat-o in pace sa se linisteasca pe cont propriu, singurele momente in care ne apropiam una de alta era cand ii puneam mancare si asa a inceput usor, usor sa indrazneasca sa iasa din ascunzatoare. Iar acum, spre deosebire de zilele acelea grele pentru ea, alearga si se joaca prin toata casa.
Recomand cu caldura pisicuta aceasta, este si foarte frumoasa si iubitoare. Tin sa precisez ca ar fi cel mai bine pentru ea sa stea intr-un camin fara alte animalute ca sa se poata obisnui cat mai repede cu noua ei casa. De asemenea in primele cateva zile, va avea nevoie de atentie speciala din cauza socului ca iar va shimba caminul.Completează mai jos formularul de adopție pentru Hel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0755893100


Formular de adopție