Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Charlie, motănel prietenos, 10 luni

NumeCharlie, Mascul
Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâni
Etichete😺 Charlie, motănel de 10 luni, își caută prieteni pe viață în București sau împrejurimi 🐾🏡

CONTACT – mesaj pe whatsapp 0799.043.637

Charlie este prietenul care îți lipsea! Un motănel incredibil de prietenos și iubitor, toarce și face colăcei non-stop, doarme în brațe și adoră compania umană.

Povestea lui este tristă, cel mai probabil a fost abandonat la o scară de bloc, unde a apărut speriat acum câteva săptămâni. L-am preluat pentru sterilizare, iar după operație am decis că locul lui nu este pe stradă. Are noroc de un foster temporar și vrem să-i găsim cât mai repede prieteni și casă pe viață.

Charlie are 10 luni ca vârstă, este sterilizat, negativ la triplu test și FIV/Felv și în curând va începe schema de vaccinare.

Dacă vrei să-i devii cel mai bun prieten, aștept un mesaj pe whatsapp, unde vom discuta detaliile adopție. Va fi adus personal la noua locuință și vom semna un contract de adopție.Completează mai jos formularul de adopție pentru Charlie


Formular de adopție