Fetiță jucăușă și iubitoare

Localitate Bucuresti Fieni Moreni Pucioasa Sinaia
Telefon 0784553686
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 luni
EticheteAm fost găsită când aveam aproximativ 3 săptămâni, pe caniculă, însetată, înfometată și răcită. Nici nu mai aveam energie, cu ultimile mele forțe abia am reușit să schițez un mieunat când lângă mine s-a oprit o mașină, ca să parcheze. Omul care m-a văzut așa, n-a putut să mă lase, m-a luat, a avut grijă de mine și mi-a făcut carnet de sănătate (cu deparazitări si ambele vaccinuri), m-a învățat să folosesc litiera și m-a învățat ce înseamnă ,,nu”.
Sunt o pisicuță afectuoasă, curioasă și tare torcăcioasă. Ca să încep să torc nici nu e nevoie să mă atingi, este de ajuns să te văd, să știu că ești cu mine. Sunt micuță și cel mai mult îmi place să mă joc, dar ador să fiu mângâiată și luată în brațe, mai ales când dorm. Să știți că ador să mă joc și cu alte pisicuțe.
Acum am 4 luni și sunt pregătită pentru o mămică, să fie a mea pentru totdeauna și să mă iubească, pentru că doar atât vreau! Că sunt și eu… un suflețel, și să știți că toate suflețelele simt foamea, setea, frigul, singurătatea și lipsa de afecțiune!
Omul care m-a găsit nu poate să mă mai țină pentru că are doi câini mari cărora… nu prea le plac pisicuțele, în plus, a mai găsit alte pisicute, tot mici, tot neajutorate și acum e rândul lor să fie îngrijite, iar cu frigul care vine, nu e loc la căldurică pentru toți.
Vă rog să mă adoptați, că nu mai pot să mai stau singurică și promit că o să vă iubesc (să vedeți cât de mult pot!), o să vă înveselesc și o să vă scap de… toată energia negativă, cum știu eu mai bine!Completează mai jos formularul de adopție pentru "Fetiță jucăușă și iubitoare" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0784553686


Formular de adopție