Fetiță cuminte și ascultătoare

NumeOnix, Femela
Localitate Bucuresti Moreni Ploiesti Pucioasa Sinaia
Telefon 0784553686
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 luni
EticheteSunt o fetiță aparte, sunt delicată, cuminte și ascultătoare. Mă bucur tare mult când te văd, îți vorbesc și mă țin după tine, cred că… nici nu ai zice că sunt pisicuță dacă n-aș fi atât de jucăușă și torcăcioasă! Dar sunt tristă, pentru că am rămasă fără mămica mea, un om rău m-a lăsat fără ea, m-a lăsat singurică, pe stradă, pe unde treceau multe mașini. M-a aruncat, nu i-a păsat că plouase, că sunt atât de mică și că îmi era atât de frică… încât am început să țip, cât am putut de tare! Și uite așa m-a auzit cineva și m-a luat, iar acum îmi caută o căsuță și o mămică, care să aibă grijă și să mă iubească pentru totdeauna, că doar atât vreau! Că sunt și eu… un suflețel, și să știți că toate suflețelele simt foamea, setea, frigul, singurătatea și lipsa de afecțiune!
Să știți că sunt învățată la litieră, deparazitată intern, extern și am deja primul vaccin. Vă rog să mă adoptați, pentru că unde sunt acum, chiar dacă sunt iubită mult și a vrut să mă păstreze, omul care m-a găsit și-a dat seama că nu se poate, că nu e bine pentru mine, că nu pot să rezist mult, pentru că mai sunt și alții, găsiți înaintea mea, mai sunt și doi câini și ei toți nu mă vor, nu au loc de mine, că sunt cea mai mică și chiar sunt altfel decât ei, din cauza asta sunt izolată și tot singurică.
Vă rog și vă promit că și eu o să vă iubesc (să vedeți cât de mult pot!), o să vă înveselesc, o să vă eliberez… de toată energia negativă, cum știu eu mai bine!Completează mai jos formularul de adopție pentru Onix sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0784553686


Formular de adopție