Două pisicuțe adorabile mamă și fiică

NumeMira Mirabella, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0745434983
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 luni
EticheteMIRA & MIRABELLA 💞

Mira (2 ani) și Mirabella (5 luni) sunt două pisicuțe adorabile mamă și fiică, salvate din stradă într-o seară ploioasă și rece. Ele trăiau lângă un deposit de gresie, într-un spațiu plin de mizerie și gunoi și singurul acoperiș era o masă veche de scândură sub care se ascundeau de ploaie. Erau atât de înfrigurate încât, deși nu mă cunoșteau, au intrat singure în transportor. Cu ceva timp in urmă, era și un frățior dar din păcate, a dispărut brusc. Sperăm că a fost adoptat de cineva cu suflet bun.

Mama și fiica se bucură acum de confort, mâncare de calitate și un mediu ambiant în care să trăiască relaxate și fericite, iubindu-se una pe alta. Mira & Mirabella se iubesc foarte mult și ne dorim să fie adoptate împreună, mai ales că deocamdată sunt încă puțin timide și în proces de a câștiga încrederea în oameni. Au doar nevoie de puțin timp și răbdare, care vor fi răsplătite in scurt timp cu recunoștința lor însutit.

Nu știm ce s-a întâmplat cu codița Mirei deoarece are vârful intorcocheat, însă nu considerăm că acesta e un defect, ci dimpotrivă, îi dă un farmec aparte. Nu o doare și nici nu o deranjează in niciun fel.

Amândouă sunt deparazitate extern și intern și sterilizate (urmează schema de vaccinare). Au fost testate cu triplu test (pentru boli virale) care a ieșit negativ iar mama Mira a fost testată și pentru FIV/FeLV care deasemenea a ieșit negativ. Vin cu carnețele de sănătate și zestre de început.

Ne dorim să fie adoptate împreună de o familie responsabilă și iubitoare într-un cămin unde vor fi considerați membri indispensabili ai familiei.
Mulțumim ❤️Completează mai jos formularul de adopție pentru Mira Mirabella sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745434983


Formular de adopție