Cuplu de pisoiași frate/soră super dulci și blânzi

NumeNolan Charlotte, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0745434983
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 luni
EticheteNOLAN & CHARLOTTE (10 luni) ❤️

Nolan și Charlotte sunt un cuplu de pisoiași frate/soră super dulci și blânzi. Au fost salvați împreună cu încă doi frățiori când aveau doar 9 zile de viață și biberonati până a preluat mama Ambrosia rolul de mamă adoptivă.

Sunt obișnuiți cu omul și mediul de casă de când au deschis ochii, așa că sunt super prietenoși și încrezători. Sunt sănătoși, jucăuși și foarte iubitori. Adoră orice interacțiune cu omul (mângâieri, să fie luați în brațe, să fie pupați), în special Charlotte care e o prințesă super pupăcioasă și gata să ofere iubire in orice minut. Nolan e un mare sensibil, un fel de mama’s boy, care adoră să doarmă lângă tine torcând.

Sunt deparazitați extern și intern, vaccinați, sterilizată/castrat și au carnețele de sănătate. Vor pleca în adopție cu zestre pentru început.

Ne dorim să fie adoptați împreună de o familie responsabilă și iubitoare într-un cămin unde vor fi considerați membri indispensabili ai familiei.
Mulțumim ❤️Completează mai jos formularul de adopție pentru Nolan Charlotte sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745434983


Formular de adopție