Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Zoey si Tommy au nevoie de adoptie urgenta!

NumeZoey, Tommy (dar puteti da ce nume doriti noi asa i-am strigat pana acum), Femela
Localitate Bacau Brasov Bucuresti Buftea Constanta
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

O fetita si un baietel (cel cu alb sub barbita), amandoi au 3 luni, deparazitati si vaccinati. Le-am gasit pe strada acum o luna aproape, noi mai avem 3 pisici, nu le putem pastra din cauza parintilor. Nu vrem sa ajunga iar pe strada, ci sa le gasim o casuta iubitoare pentru totdeauna. Ne-am straduit sa le ingrijim din propriile resurse, insa este foarte greu cu 6 pisici (le-am adoptat noi mama). Sunt foarte speriati (caci nu i-am luat de foarte mici si nu mai vazusera oameni pentru ca i-am gasit intr-o casa abandonata) , baietelul mai putin totusi, au nevoie de cineva care sa le ofere rabdare si timp si care sa ii faca sa se simta in siguranta. Daca sunteti interesati sa faceti un bine, nu ezitati sa ne contactati.

Adresa de email:
Telefon: 0731128371Completează mai jos formularul de adopție pentru Zoey, Tommy (dar puteti da ce nume doriti noi asa i-am strigat pana acum) sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0731128371


Formular de adopție