Zaki și Mura, europeana

NumeZaki și Mura, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Zaki și Mura
Zaki( Zaharica) pisica, aproximativ 4 -5 ani, sterilizataMura, pisica, aproximativ 2 ani, urmează sa fie sterilizata, este mama a 4 pui albi cu pete negre.
Mura (alb cu negru) si Zaki au devenit cele mai bune prietene. Mura are cam 1 si un pic, Zaki undeva in jurul a 4-5 ani. Ambele sunt deparazitate, urmeaza sa fie vaccinate. Zaki e sterilizata in urma unui piometru urat, iar Mura va fi si ea programata la sterilizat curand. Zaki vine de la ‘Zaharica’, ea este pisica aia care ti se imbarliga printre picioare. Nu-i prea place sa fie luata in brate, dar adora sa fie mangaiata si admirata. Mura e mai sperioasa dar daca ai mancare in mana, devine practic umbra ta. Ar fi ideal sa fie adoptate impreuna, pentru ca s-au cam atasat una de alta.
Contact 0752081284 /  comentariu
sau mesaj privat pe pagina de facebook Pantelisici – pisici din Pantelimon / mail / instagram @pantelisici
Dacă pentru Zaki și Mura am găsi pe cineva sa le ia împreună, ar fi extraordinar. Se înțeleg foarte bine și ar suferi una fără cealaltă.


Completează mai jos formularul de adopție pentru Zaki și Mura sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721 973 914


Formular de adopție