Viata cu Gogo, cel mai tare serial de pe Netflix

NumeGogo, Mascul
Localitate Brasov Bucuresti Ploiesti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Salut. Te invit la cel mai tare serial de pe Netflix: Viața cu mine (aka Gogo).
Scenariul e cam așa: tu mă vezi pe un profil online, apoi îmi dai întâlnire, te îndrăgostești de mine la prima vedere și… Aventura începe când pornim la drum împreună, fără bilet de întors. Ne înscriem la școala de magie. Eu îmi umplu burtica cu bobițe și scot de acolo bule imense de iubire. Tu îți umpli burtica cu chifteluțe și scoți de acolo cele mai tari îmbrățișări. Apoi mergem împreună la acrobații. Eu te învăț cum să faci salturi îndrăznețe cu avânt din pernuțe, tu mă înveți cum să mă sui în uscătorul de vase fără să sparg farfurii. Apoi mergem la școala de somn unde eu te învăț să dormi din picioare iar tu să mă acopăr cu plăpumioară. Apoi mergem la yoga și te învăț să faci cat cow, la școala de condus și te învăț să turezi motoarele…. și tot așa. Iar acesta e doar trailerul pentru că nu vreau să divulg cât de tare e tot filmul.
Gogo e un băiețel dulce cu toate mustățile deparazitate, testate și sănătoase. Puțin murdărel până va avea voie să facă băiță, dar adaptabil și convins că va găsi pe cineva care să îl ADOPTE. Dacă vrei sau știi pe cineva dornic de aventuri cu el, dați-mi de știre. Suntem deschiși și la adopție în altă țară sau localitate decât București. Pentru detalii, lăsați aici un mesaj privat sau sunați la 0726486455 – Andrei.

2 luni, deparazitat intern si extern, control efectuat la veterinar, triplu testat pentru virusi, urmeaza sa ii facem vaccin, deschisi la adoptii in Romania si strainatateCompletează mai jos formularul de adopție pentru Gogo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0759554467


Formular de adopție