VA ROG CITITI TOATA DESCRIEREA

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Desi anuntul a mai fost odata postat, revin iar deoarece prima adoptatoare nu a fost serioasa!! Pisicuta de 10 luni, deparazitată si sterilizată. Corcitura albastru de Rusia. Rog persoanele care au sunat in trecut sa mai sune o data. Am salvat-o de pe strada acum 4 luni, extrem de greu s-a adaptat. Acum este totul bine doarme cu noi, vine sa o mângâiem problema e ca sigur va dura si in noua casa acest lucru. Nu a zgariat niciodata, nu a muscat niciodata, este foarte cuminte. Persoana care a “adoptat-o” desi i-am spus aceste lucruri ca la o pisica normala dureaza acomodarea 2 sapt la ea va dura si mai mult. Dupa nici macar 20 de ore ne a zis ca o aduce inapoi, eu am intrebat-o de sute de ori daca este sigura si am refuzat alte 20 persoane.
Ca sa fie totul clar doresc sa fiu sunata doar daca va sunati ca aceasta pisica are nevoie de timp de acomodare!!! Nu doresc sa o chinui cu inca alte 2 durmuri si bagat in cusca, doresc ca viitor adoptator sa ia in considerare ca aceasta a fost traumatizata cand a fost mica deci la inceput o sa fie sperioasă.

Adresa de email:
Telefon: 0729474316Completează mai jos formularul de adopție pentru "VA ROG CITITI TOATA DESCRIEREA" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729474316


Formular de adopție