URGENT mama (7 ani) si fiu (3ani)

NumeKatya & Negrila, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0724213432
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luniEi sunt Katya (6-7ani) și Negrilă (3 ani). Katya a locuit pe străzi până a fost adoptată acum 3 ani, când era însărcinată cu Negrilă. Din păcate, stapana lor a decedat și nu are multe rude, actualmente stau la niste rude care au alergii grave (persoana cu alergie e plecata de acasa cat timp le caut casuta, dar ar trebui sa se intoarca acasa in curand). Firește, am prefera sa îi ținem împreună, dar înțelegem că este greu cu doua pisici adulte. Este o poveste tragica pentru toti implicati…

Negrilă (3 ani si nascut in apartament) este un iubăreț total, jucăuș dar nu distructiv. Cum m-am cunoscut a venit la mine și a tors, l-am luat în brațe, etc. Se ținea după mine prin casă, se dădea în figuri, mor de dragul lui. Foarte cuminte și iubăreț. Nu este sterilizat și fiind proaspăt vaccinat se pare că nici nu îl putem steriliza luna aceasta, din păcate….
Deparazitat, vaccinat și inspectat pe 10/16, în căutare de o căsuță unde are cu cine să se giugiulească. E unul din cei mai dulcici și afecutoși pisici pe care i-am cunoscut vreodată, deloc exagerat.

Katya (7 ani) este timidă, dar și foarte blajină. Desi eram necunoscut total, stătea la vreun metru de mine, chiar dacă am speriat-o când am prins-o și dus-o la veterinar nici nu s-a gândit să scoată gheruțele.
Ea este în căutarea unei căsuțe cu oameni care înțeleg nevoia de spațiu, dar apreciază o prezență pufoasă în cameră.
Este sterilizată, vaccinată și deparazitată pe 10/16. La 5 1/2 kg, e ușor obeză și ar trebui sa fie pusa pe regim.

Căsuța lor temporara este in Titan.
Mă puteți contacta la telefon 0724213432

Adresa de email:
Telefon: 0724213432


Completează mai jos formularul de adopție pentru Katya & Negrila sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724213432


Formular de adopție