Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Urgent!

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

URGENT❗❗❗❗❗
Buna ziua! Am gasit aceasta pisicuta pe Șoseaua Alexandriei, era sa fie călcată de masina cand traversa șoseaua.Nu m a lasat sufletul sa o las acolo, soarta ei era clară..
Era dezorientată. Pisica este foarte ingrijita, iubitoare si tarcacioasa, chiar merita sa si gaseasca o familie cu care sa si împartă iubirea, eu nu o pot tine deoarece am deja 6 pisicute si 2 câini, si nu o accepta deloc. Familia mea nu este de acord cu ea..chiar sunt disperata este de 3 zile la mine, nu as vrea sa ajunga in strada, merita si ea un suflet bun. Va rog mult, faceti o fapta buna, mi as dori sa aiba un camin primitor si iubitor. Este totul foarte urgent pentru ca imi e teama sa nu o dea ai mei in strada… Va rog sa tratati anuntul cu SERIOZITATE. Este o fetita foarte blânda si foarte jucăușa..are in jur de 5,6 luni maxim.

Adresa de email:
Telefon: 0787440607

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Urgent!" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0787440607


Formular de adopție