Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Un simplu gest poate schimba o viata

NumeNory & Yory, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Nory și Yory sunt 2 fetite de numai 6 saptamani, ce provin dintr-o familie mai numeroasa și extrem de nefericita. Cu toții, au avut ghinionul de a fi în grija* unei bătrâne senile, cu adevărat rupta de realitate (un mediu haotic, extrem de murdar, boli, foamete, moarte – cand se atingea un nr mai mare de pui, o parte dintre ei erau asamblati* și duși la gunoi).

Întâmplarea a făcut ca cineva sa audă de situația lor și nu a putut rămâne impasibila. Inițial și-a propus sa sterilizeze pisicile adulte (12 la nr), însă nu a putut trece cu vederea suferinta celor 2 ghemotoace ce agonizau într-un colt mizer.

Astfel, au fost luate de acolo și îngrijite/ tratate, iar bucuria ce poate fi vazuta în ochii lor, nu are margini.

În prezent, printr-un simplu gest, cineva le-a salvat viata – în viitor (prin intermediul adoptiei), cu siguranță ele vor schimba (în frumos și bine) viata celor care le vor oferi aceasta șansă.
(separat sau împreună)
Ps – poza cu Yory este de la momentul în care a fost luata (acum este bine și cu mult mai frumoasa).

Nr contact:073 44 33 201
Bucuresti ~Exclus curte ~Balcon închisCompletează mai jos formularul de adopție pentru Nory & Yory sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție