ULTIMA SANSA LA VIATA, URGENT!!!

NumeCovidel, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

BUCURESTI*
SHARE MASIV!!!!!!!!
“Buna ziua tuturor, ma numesc Covidel si am aproximativ 7-8 ani. Am fost botezat asa din cauza starii deplorabile in care ma aflu.
Am HIV, gingivita, plus alte infectii pe care le-am dobandit de pe urma sistemului meu imunitar extrem de slabit.
Am fost gasit in curtea unor oameni care nu s-au indurat sa ma lase acolo sa mor si care mi-au spus ca vor face tot posibilul pentru ca eu sa fiu sanatos, atat cat se poate, si sa am casuta mea.
Momentan ma aflu in grija unor oameni care fac tot posibilul sa ma puna pe picioare. In ciuda tuturor asteptarilor am o sete de viata imensa. Miaun sa-i salut pe oamenii care vin sa ma vada fiindca le sunt recunoscator si din nou, in ciuda asteptarilor mananc incontinuu fiindca vreau sa le arat ca si eu vreau sa ma fac bine.
Oamenii care m-au gasit precum si cei care ma ingrijesc, oricat si-ar dori, si ei cat si eu, nu ma pot lua acasa la ei. Mi s-a explicat ca acest lucru se datoreaza faptului ca boala mea poate fi luata de alte animalute iar eu nu vreau sa treaca si alt suflet prin ce trec eu. Singura mea sansa ar fi ca tu, cel care citesti, sa simti instinctiv si din tot sufletul ca ma vrei si ca intelegi ca supravietuirea mea va depinde in continuare de iubirea ta, de grija ta, si de continuarea tratamentelor de care voi avea nevoie.
Mi s-a mai spus ca am sanse mari sa fiu un pisic fericit si sa traiesc ultimii ani din viata bucurandu-ma de ea doar ca salvatorul meu trebuie sa actioneze repede pentru ca nu mai pot sta foarte mult aici. Nu pot sta nici pe strada fiindca pot infecta alte pisicute si desi s-a pus problema sa fiu eutanasiat oamenii care au grija de mine fac tot posibilul sa evite asta.
Daca nu ma va dori nimeni, mainile lor sunt legate pentru ca dupa cum am mai spus nu pot intra in contact cu alte pisicute iar ei au deja alte suflete in grija, nu ma pot descurca singur sub nici o forma si nici aici nu pot sta la nesfarsit din motive lesne de inteles.”
Am incercat sa va povestim situatia prin ochii lui Covidel, este o situatie dificila deoarece exista doar doua rezolvari pentru ea:
1. Ori are noroc si este luat de cineva care intelege exact situatia si este dispus sa il ingrijeasca si sa il accepte EXACT asa cum este el si in deplina cunostinta de cauza, total asumat.
2. Eutanasierea- lucru pe care nu vrea nimeni sa il faca( de aceea exista si aceasta postare) dar care va trebui facut daca nu se va indragosti nimeni de el pentru ca inapoi in strada nu poate fi lasat, in casa cu alte animalute nu poate sta, si din pacate nici milionari nu suntem ca daca eram ii asiguram traiul la cabinet pana la sfarsitul vietii lui.
Este un pisoi bland care ne-a surprins pe toti cu puterea cu care se lupta pentru vietisoara lui si care da inzecit inapoi iubirea pe care i-o oferi, asa ca va rog din Suflet, in cazul in care si voi considerati ca micul Covidel merita sa traiasca sa ajutati cu cate un share macar pentru ca ajutorul fiecaruia dintre voi poate face diferenta dintre viata si moarte. El are cazare asigurata si tratament inca 2-3 zile timp in care ne rugam sa apara omul lui pentru ca cealalta optiune nici nu vrem sa o luam in calcul.
Covidel va multumeste pentru ajutor, noi deasemenea, si daca reusim impreuna sa facem imposibilul pentru acest pisoi lumea va deveni un loc mai bun.
*in cazul in care va avea nevoie de transport oriunde in tara acesta va fi asigurat de noi.
Nr contact 0768375294

Adresa de email:
Telefon: 0768375294Completează mai jos formularul de adopție pentru Covidel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0768375294


Formular de adopție