Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Trubadur iubitor și dulce, extrem de jucăuș

NumeGigi (nebotezat), Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Da ma, stiu… Încă un anunț cu pisici. Sunt peste tot și v-ați saturat de ele, eu nu. Am 2 soprane acasă și mi-au interzis concurența. Au zis ca acest trubadur nu are loc lângă ele, iar eu nu le pot impune, că mă lasă fără moștenire pisicească.
Scumpetea asta de cântăreț se credea în jocuri video prin marea intersecție de la Iancului și făcea slalom printre mașini. Bani nu prea primea, așa că l-am luat acasă, l-am îmbăiat și deparazitat. De când îl am în brațe, tot îmi cântă în surdină, iar cand rămâne singur e liniştit. E foarte cuminte, iar mai presus de toate, face de râs neamul pisicesc și este IUBITOR!!! Da, știu… Foarte dubios.
A zis ca vrea să-mi plătească mâncarea și cazarea, așa că este dispus sa va iubească și pe voi, accepta chiar și copii , la schimb pe minimum 50 bani și maxim 1 leu.
Cine îl dorește, cine îl poftește?

Adresa de email:
Telefon: 0748824563Completează mai jos formularul de adopție pentru Gigi (nebotezat) sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0748824563


Formular de adopție