Trei pisoi dragalasi si speciali, Bulgăraș, Johhny Bulgaru și Alba Neagra

NumeBulgăraș, Bulgaru și Alba Neagra,
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 12 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 12 luni

Caut să dau spre adopție 3 pisoi simpatici de 2-3luni ce se trag din familie de pisici sălbatice (feral) ce vin cu probleme, și caută stăpâni responsabili.

Toți trei merg la veterinar constant, sunt deparazitați extern, urmează intern, după ce scăpăm de o mică febră la Alba Neagra. Urmează să fie vaccinați și programați pentru sterilizare.

Ei sunt Bulgăraș (pisoiul maroniu), Johhny Bulgaru (pisoiul alb cu negru) și Alba Neagra ( sau pisi sau Cingșii). Mama lor i-a fătat într-o curte alăturată acum 2-3 luni, după care i-a abandondat și acum iar e gravidă și îi bate cum îi prinde.

Așa că cei trei pisoi (2 pisici și un motan) au poposit pe la noi în curte, ei ne mai vizitau, dar acum 2 săptămâni veniseră bolnavi, ziceai că se descompun și au venit să moară( cu excepția lui Cingșii care nu avea nimica) și nu au mai plecat. La Bulgar ziceai ca nu are un ochi ( avea rinotraheită, ochiul s-a salvat, mai are o pata pe cornee și vede puțin încețoșat cu ochiul în pricină. Bulgăraș din păcate nu are cerebelul dezvoltat adică suferă de hipoplazie cerebeloasă (wobly cat syndrome dacă vreți să căutați pe youtube).

Am să descriu fiecare pisoi în parte în speranța de a găsi un părinte adoptiv pentru ei.

Bulgăraș (pisica maronie) – este o fetiță ce are hipoplazie cerebeloasă( wobly cat syndrome dacă vreți să căutați pe youtube), hipoplazia este o condiție la care de la naștere nu se dezvolta cerebelul, pisica e ok poate să trăiască mult și bine, DAR ea nu are echilibru bun, cea ce înseamnă că nu se poate descurca în sălbăticie, nu poate să își facă rost de hrană, nu poate fugi, nu se poate apăra, nu poate evita pericole(gen mașini) și îi e greu să se cațăre (poate sa cadă și să se lovească rău la cap), pe scurt e o pisică potrivită pentru apartament. Ea e super chill, super calmă, nu e agitată, cât timp am dus-o la perfuzii a trebuit sa o țin într-o cameră departe de frățiorii ei, atunci am observat ca e o mare mieunatoare când e despărțită de frățiorii ei (cu ei nu miaună stă calm pe o pernă sau intr-un foraș) și cam atât, în rest face la litieră, nu distruge, nu se cațără și menține curățenia. Ea este cea mai domesticită dintre toate, adică din prima zi, trage la om, vrea dragoste, mângâiere și e o mare torcătoare, probabil știe că e imposibil să se descurce singură și caută un protector iubitor. Este o dulceață de pisoi. Momentan tocmai ce s-a terminat tratamentul și trebuie sa ia suplimente pentru afecțiuni neuro pt 90 de zile până la un an (tonotil 1ml pe zi pe gura, este un supliment ce îl iau oamenii ce au probleme cu capu sau pur și simplu sunt burn out epuizați psihic și NeuroOptimizer o capsula pe zi în mâncare, practic sunt niște B-uri bune pt creier, pe flacon scrie interzis sub 18 ani, cine știe.) Aceste suplimente costă cam 150lei/lună. Dacă vă doriți un pisic agitat, distrugător, disperat de viață ATUNCI ACEASTĂ PISICĂ NU ESTE PT VOI (Bulgaru bifează tot la capitolul ăsta)

Johhny Bulgaru (motănelul galben cu alb) – este un motan care acum o lună ne-a ocupat baia și nu mai voia să iasa, acuma e neînfricat intră în casă cum poate și pe unde poate, nu are frică de ceilalți pisoi și se pare ca e un motan de talie foarte mare ( surorile lui au 1.3kg el are 2.2kg). A avut rinotraihetă, aproape și-a pierdut un ochi, cu tratament a reușit sa treacă de boală și e cel mai activ dintre toți trei pisoii, distruge, se cațără, bate ( își bate surorile la ordinea zilei, dar le și iubește și le pupă, mai mult pe Alba Neagra). Ar fi mișto să fie adoptat împreună cu sora lui, ca sunt de nedespărțit.

Chingșii (Alba Neagra) – este cea mai sălbatică pisică dintre toți, cea mai antiautoriană, nu te lasă pui mâna pe ea și de fiecare dată când am reușit să o prind sa o duc la doctor, a opus rezistentă, mușca cu toata forța zgârie când o prinzi. În rest este cea mai sănătoasă, nu are nici pe dracu (are o mică răceală, că i-am dat mâncare din frigider), rezistentă, puternică și tupeistă alfa, e prima la ușă când cere de mâncare și cere de parcă i se cuvine. Ar fi frumos dacă ar fi adoptată împreună cu frățiorul ei. Trebuie o persoană răbdătoare, trebuie sa o lași să vină la tine, la pisica mea, care și ea era sălbatica, nici acuma nu mă lasă sa pun mâna pe ea afară, doar la ea în cameră. E pe departe cea mai descurcăreață și inteligentă.Completează mai jos formularul de adopție pentru Bulgăraș, Bulgaru și Alba Neagra sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0731837610


Formular de adopție