Tomiță, un motan iubitor si frecător

NumeTomiță, Mascul
Localitate Constanta
Telefon 0727014878
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EticheteAcest rotofei negru este Tomiță, un motan cu vârsta de 2 ani de pe lângă blocul meu și un frecător de primă clasă. Tomiță a avut cândva o casă a lui dar din păcate foștii lui stăpâni nu au mai putut să îl țină din cauza faptului că au doi copii mici care cumva îl intărâtau pe Tomi la prostii, iar Tomi nu a fost neapărat Ușă de Biserică, în sensul că își ascutea ghearele de canapea/perdele. Astfel, această bestie iubitoare a devenit un bagabont de după blocuri. Vă zic toate acestea, pentru că nu îmi doresc să ascund minusurile lui Tomiță, vreau să evit situații precum adopția lui și datul afară din casă pentru că a făcut vreo năzbâtie. Tomiță are nevoie de o viitoare casă unde există poate ceva puțin mai multă răbdare și înțelegere pentru un animal lipsit de conștiință. Personal, mi se pare că părțile lui pozitive cântăresc mult mai greu în balanță decât cele negative, Tomi este iubitor și loial, indiferent de cine se apropie de el, vine, se freacă, toarce ca un nebun. Abia ne cunoscusem și această ființă se freca de mine liga mare, și nu, nu făcea așa doar pentru că voia mâncare (cum am crezut și eu inițial), făcea așa pentru că voia să fie iubit și să ofere iubire la rândul lui. Este atât de frecător încât dacă stau lângă el după ce i-am pus bobițe, preferă să se frece de mine decât să mănânce, trebuie să mă îndepărtez de el că să înceapă să devoreze ce i-am pus în bol. De asemenea, dacă vede că vă înțelegeți bine, vine după tine precum un câine de cate ori te zărește, pregătit să se frece de tine și să fie la rândul lui frecat. E de altfel cam fraierel, pisicile de pe aici îl bat și îi iau locul la mâncare, uneori mai stau să veghez de la distanță ca să gonesc posibilii hoți, alteori…fraierul ăsta se dă la o parte și rămâne cu burta goală. Motivele pentru care nu îl iau eu acasă sunt faptul că sunt alergic la pisici (în ciuda acestui fapt am deja o pisică acasă pe care am adopat-o când nu știam că am această alergie și mă cam face praf, dar nu mă îndură inima să o dau, e o pisica bătrână cu multe nevoi pe care mă îndoiesc că sunt prea mulți oameni dispuși să i le ofere, prefer să își trăiască ultimii ani într-o casă iubitoare, chiar dacă în primele 4h ale dimineții nasul meu e robinet) și faptul că am un acvariu de 300L cu o țestoasă, iar teama mea cea mare este că Tomi ar fi deranjant de curios în legătură cu țestoasa in cauza, iar eu nu-l pot veghea 24/7.
Tomi se află în Constanța dar dacă e cineva cu adevărat interesat să îl ia chiar din București, sunt dispus să îl aduc. Contribui personal la orice înseamnă transformarea lui dpdv medical într-o pisică de casă: deparazitare, vaccinuri etc. Aș vrea deasemenea să păstrăm legătura odată ce este adoptat, un update o dată la ceva timp legat de starea lui de spirit însoțit de câteva poze ar fi ideal.
Mersi frumos, pentru alte detalii, pm me.
P.S: Nu am reușit să îi fac poze mai clare pentru că semișca și freca încontinuu.

Adresa de email:
Telefon: 0727014878Completează mai jos formularul de adopție pentru Tomiță sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0727014878


Formular de adopție