Tomita, motanel cu stil

NumeTomita, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Educatia e ceea mai impotanta valoare pe care am primit-o in cele aproape 1.5 ani de viata. Si nu e lucru mic daca te gandesti ca fiecare pas si fiecare mangaiere e plin de gratie, fiecare privire este insotita de duiosie si eleganta si fiecare “mieunat” este articulat pana la nivelul la care iti mangaie usor auzul. Pot sa te fac sa-ti imaginezi ce inseamna “sa ai stil” in lumea felinelor. Recunosc ca ma ajuta si imaginea mea, cu o blana moale si usor de mangaiat si foarte bine intretinuta zilnic, pe care usor o confunzi cu un frac de ceea mai buna calitate, dar si ochii mei albastrii in care te poti “scufunda” facand o adevarata “baie “ de placere.
Sigur ca stiu, cum sa mananc ordonat, cum sa folosesc litiera sau sa beau apa fara sa stropesc prin jur, ca doar astea au fost usor de invatat, iar eu sunt un istet. Dar eleganta cu care ma joc, torc sau alerg, sau ceea pe care o afisez la orice privire fac din mine un motanel cu “stil”.
Invita-ma la tine acasa, si cu siguranta te vei bucura de o dragostea delicata si curata, dar si de eleganta feline, care-mi este atat de familiara.
Astept sa ma suni,

Tomita


Completează mai jos formularul de adopție pentru Tomita sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726766769


Formular de adopție