Togrut 01.04.2020 M-Felina-Europeana-Gri

NumeTigrut, Mascul
Localitate Brasov Bucuresti Campulung
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Sunt o pisicuta de talie medie, sunt o minune de pisicuta. Sunt de fapt mascul.
Sunt afectuos, dulce si plin de viata.Apreciez atat de tare mangaierile si atentia oamenilor. Imi place sa stau tot timpul la socializare, sunt curios dar foarte jucausi.Analizez lucrurile ori de cate ori caut ceva de facut, dar totusi am fost cuminte de-a lungul anilor.
Sunt sfios dar ma acomodez repede, doar doresc sa gasesc o familie care sa ma iubeasca, asa cum m-a iubit familia mea.

Tigrut este viitorul tau, doar ca nu esti tu pus in idee decat doar daca tu incerci sa-l iubesti vei afla.E cel mai ascultator, asta pentru ca a fost educat foarte bine.Nu exista munte fara sa nu fie urcat si escaladat de micut, eu inca ii mai zic micutul, chiar daca are 28 de ani, 4 ani de pisic aproape 5, dar nu exista ziua fara sa o faca mai frumoasa. Asa ca daca iti doresti ca zilele tale sa fie mult mai colorate, ai aici modelul perfect de pisic. Stie sa-ti dea afectiune, sa te asculte, cel mai important este sa-i explici, si te intelege. Stiu ca nu pare, dar este un motan ascultator.Trebuie doar sa-l lasi sa exploreze sa vada el ce e bine si ce e rau, sa nu ii iei din spatiu pe care vrea sa-l aiba, de fapt tot spatiu trebuie sa fie pentru el.
Este castrat. Am un carnet de sanatate pentru grupul Paf Vet, si doresc ca veterinarul sa nu fie schimbat,Completează mai jos formularul de adopție pentru Tigrut sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0746096002


Formular de adopție