Tiguta blanda isi cauta casuta

NumeTigruta, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0722744297
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 luni
EtichetePisicuța asta îmi stătea pe suflet de ceva vreme…
Am prins-o inițial pentru sterilizare și repunere în teritoriu dar nu îmi dă pace gândul că poate există și pentru ea undeva un om, o casă, un pătuț călduros.
Mititica avea un fel de “acasă”, în sensul că locuia în magazia unei familii de romi amărâți de la mine din cartier, care intre timp a si luat foc. O vreme nu am mai văzut-o și m-am temut că pierise în incendiu dar am descoperit că, nemaiavând magazie, s-a refugiat undeva pe acoperișul casei… Timidă și fricoasă inițial, ne-am împrietenit treptat și am descoperit ce fire caldă și blajină are și cât de mult îi lipsește afecțiunea cuiva – de altfel se vede și din pozele atașate, ea se topește dacă e luată în brațe.
Tigruta e o pisicuță adultă, undeva la 4-5 ani după estimarea medicilor – dar poate fi și mai tânără, anii petrecuți în condiții grele se văd altfel decât cei trăiți la interior. Undeva pe parcursul vieții ei chinuite a rămas doar cu un boț de coadă ceea ce o face foarte simpatiă. A fost internată și va sta la vet in jur de o săptămână pentru sterilizare/vindecare/deparazitări/vaccinare. Practic avem O SĂPTĂMÂNĂ să îi găsim tigrutei o familie adevărată și să îi schimbăm viața, să afle și ea cum este să fii iubit
Analizele de sânge i-au ieșit bune și overall arată bine – problema ei nu e lipsa de hrană ci nesiguranța vieții, pericolele, lipsa de afecțiune.
E un pic mai greu să găsim adoptatori pentru o pisică adultă dar nu imposibil, nu toată lumea face față energiei unui puiuț. Așadar gândiți-vă bine, nu vă trebuie un pisi bland mustăcios?
Dacă răspunsul e da, aștept un mesaj privat sau pe whatsapp, discutăm apoi detaliile și condițiile pentru adopție (nimic aberant, cerințele sunt cele clasice pentru a ne asigura că e o adopție responsabilă care are în vedere binele și siguranța pisicii).Completează mai jos formularul de adopție pentru Tigruta sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722744297


Formular de adopție