Tigruta adulta cauta adapost pentru o viata

NumeTiguta, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0722744297
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 luni
EtichetePisicuța asta îmi stătea pe suflet de ceva vreme…
Am prins-o inițial pentru sterilizare și repunere în teritoriu dar nu îmi dă pace gândul că poate există și pentru ea undeva un om, o casă, un pătuț călduros.
Tigruta avea un fel de “acasă”, în sensul că locuia în magazia unei familii din cartier. Acum o lună au dat foc la magazie. O vreme nu am mai văzut-o pe Tigruta și m-am temut că pierise în incendiu dar am descoperit că, nemaiavând magazie, s-a refugiat undeva pe acoperișul casei… Timidă și fricoasă inițial, ne-am împrietenit treptat și am descoperit ce fire caldă și blajină are și cât de mult îi lipsește afecțiunea cuiva – de altfel se vede și din pozele atașate, ea se topește dacă e luată în brațe.
Estw o pisicuță adultă, undeva la 4-5 ani după estimarea medicilor. Undeva pe parcursul vieții ei chinuite a rămas doar cu un boț de coadă ceea ce o face foarte simpatică. A fost internată și va sta la vet in jur de o săptămână pentru sterilizare/vindecare/deparazitări/vaccinare. Practic avem O SĂPTĂMÂNĂ să îi găsim o familie adevărată și să îi schimbăm viața, să afle și ea cum este să fii iubit
Analizele de sânge i-au ieșit bune și overall arată bine – problema ei fiind nesiguranța vieții, pericolele, lipsa unei căsute.
E un pic mai greu să găsim adoptatori pentru o pisică adultă dar nu imposibil, nu toată lumea face față energiei unui puiuț.
Aștept un mesaj privat sau pe whatsapp să discutăm detaliile pentru adopție (nimic aberant, cerințele sunt cele clasice pentru a ne asigura că e o adopție responsabilă care are în vedere binele și siguranța pisicii).Completează mai jos formularul de adopție pentru Tiguta sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722744297


Formular de adopție