Tigrisor si Bruno, cuminti, 1 an, sterilizati, vaccinati, cu carnet de sanatate

NumeTigrisor si Bruno, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0730124920
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteTigrisor si Bruno
Doi motanei de 1 an, steriliati, vaccinati, deparazitati intern si extern, cu carnet de sanatate.
Motaneii sunt cuminti si nu fac prostii in casa. Binenteles le place sa doarma pe saltelute, canapele si sa stea in preajma voastra. Dorm majoritatea timpului deci nu va fi o problema daca ii veti lasa singuri acasa.
Pentru ca au aproape 1 an de viata, perioada de nebunii totale a trecut, prin urmare acestia sunt perfecti pentru viata de apartament.
Sunt ideali pentru persoanele care au deja un catel sau o pisica care nu au probleme cu alte animale. Ei au crescut in preajma cateilor mei si sunt obisnuiti cu acestia. Pentru cei care nu au deloc animalute recomand sa se adopte impreuna.
Persoanele care vor dori sa ii adopte pe amandoi vor primi cadou: castronele, litiera acoperita cu lopatica si foarfeca profesionala de unghii pentru ei.
Se ofera spre adoptie doar la apartament, unor persoane responsabile si cu adevarat iubitoare de animale care stiu ce inseamna un animalut in casa.
Pentru alte detalii privind adoptia, poze suplimentare si caracterul lor, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.
Multumesc.

PS: Motaneii nu se abandoneaza in cazul in care nu sunteti multumiti de acestia.
Motaneii se ofera in adoptie si cu perioada de proba, in cazul in care nu se adapteaza cu dv sau dv cu ei, acestia mi se vor returna fara nici o problema.
Persoanelor care petrec destul de mult timp la munca sau in afara locuintei, se recomanda adoptatia amandurora, pentru a isi tine companie.

Adresa de email:
Telefon: 0730124920Completează mai jos formularul de adopție pentru Tigrisor si Bruno sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0730124920


Formular de adopție