Tigrata superba

NumeKhaleesi, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Bucuresti
Am botezat-o Khaleesi, o luptatoare determinata sa supravietuiasca singura pe sub masini, parasita fiind recent de mama ei, la doar 6-7 saptamani, si asaltata de multe tentative nereusite ale noastre pentru a o captura.

Am fost tentati de mai multe ori sa abandonam prinderea ei, spunandu-ne ca este descurcareata si va supravietui in strada, datorita abilitatilor ei native.
Nu ne-a lasat sufletul sa o lasam acolo, singura si neajutorata, asa ca am insistat pana am reusit.
Va marturisim ca ne-a adus in pragul disperarii, pentru ca ne-a fentat cateva zile la rand, in mod repetat, ezitand sa cada in cursa pregatita de noi.

In cele din urma am reusit, si acum o vedeti si voi cat de superba si inocenta este, doar ca ne lipseste familia potrivita pentru ea.
La fel, remarcati ochii si privirea ei, care ascund, sau poate mai degraba proiecteaza bucuria de a se afla in siguranta oferita de un camin primitor.

Ce facem noi, poate reprezinta 99% din procesul de salvare al unui animalut al strazii, insa chiar si asa, daca acel 1% care il reprezinta pe adoptator, de altfel o piesa importanta in acest proces, nu contribuie responsabil, atunci totul este in van.
Fi tu acel om care sa-ti incante viata pentru cel putin 20 de ani.
Pisicuta este blanda si prietenoasa.


Completează mai jos formularul de adopție pentru Khaleesi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745 343 560


Formular de adopție