Surori iubitoare pentru adoptie

NumeFulg si Eva, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Pentru noi Fulg si Eva inseamna doua suflete unite si pure, care au trecut prin greutatile unei vieti de strada. Fratii le-au murit de mici, cel mai probabil otraviti iar mama lor anul trecut, atacata de caini in timp ce le apara pe ele.
Am incercat sa le facem sederea langa scara noastra cat mai confortabila dar nu am putut fara riscuri. Am incercat sa cautam casute anul trecut si ne-am culcat cumva pe urechea ca au o casuta in care se adapostesc. Doar ca ne-am inselat.
Sunt surori in varsta de 2 ani, castrate si deparazitate, care traiesc in zona locului nostru. Au cusca facuta de noi, au mancare la discretie, au libertate de miscare dar nu au siguranta. Avem caini in zona si multe masini. Tocmai am venit cu Fulg de la vet de unde am facut radiografii pentru a vedea cat de serioasa e fractura de bazin pentru ca vineri a dat masina peste ea.
Fetele se dau la pachet, sunt atat de dragalase si iubitoare, daca le mangai ar sta numai in poala. Ne gandeam strict la apartament pentru a evita eventuale accidente e viitor, dar cum sunt invatate afara, nu spunem nu unei case cu gradina atata timp cat familia va avea grija de ele si vor fi atent monitorizate sa nu iasa in strada sau prin vecini. Ideal este in Bucuresti dar nu spunem nu si in imprejurimi. Fulg nu va avea voie afara 6 luni minim.
Se vor da cu contract de adoptie si asta nu inseamna ca va vom vizita acasa sa va controlam, ci, ne-am dori din cand in cand sa vedem poze cu ele, sa stim ca sunt in siguranta si cineva are grija de ele cum trebuie. Va rog sa intelegeti ca sunt ca pisicile noastre, si am vrea din suflet sa le vedem fericite, si ne-am dat seama ca noi nu le putem oferi aceasta siguranta. Noi mai avand deja pisoi acasa.
Momentan, strangem pareri de la specialisti sa vedem cel mai bun curs de actiune pentru Fulg, sansele de refacere sunt mari, doar ca inca nu stim daca sa o operam sau nu, avem cateva pareri pro si contra, incercam sa lamurim in zilele ce urmeaza. Din pacate coada este afectata, trebuie amputata, bazinul se va reface, dar nu putem risca sa o readucem in strada. Va trebui sa fie tinuta sub supraveghere 6 luni minin, in recuperare va sta cu noi si cine ne se va indragosti de ea. Garantam ca este o pisica atat de blanda si de iubitoare, si sora ei la fel, la veterinar se mangaia de masca doctorului si facea cozonaci. Prietenoasa si sociabila si lipicioasa. Nu ai cum sa nu le iubesti dar pentru noi acum asta inseamna sa le cautam adapost si siguranta.
Sunt foarte jucăușe, foarte lipicioase, ar sta in poală la mângâiat ore întregi.
Ps: nevaccinate momentan dar ne ocupăm dupa ce se reface Fulg.Completează mai jos formularul de adopție pentru Fulg si Eva sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0737295072


Formular de adopție