Speciala la puterea 2

NumeIrma, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0734433201
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EticheteIrma este o fetita (indiscutabil) deosebita atât prin aspect fizic, cât și personalitate. Pe de o parte, extrem de delicata, gingăsa, subtila, pe de alta parte, sensibila, timidă, introvertita, reticenta în relaționarea cu oamenii.

In acest moment, nu se poate spune cu certitudine dacă acest comportament deriva din experientele avute în perioada în care a trăit pe strada, sau reprezinta elemente ale personalității ei, bine implementate, sau cât de mult/puțin se va schimba în viitor.

Este speciala, iar familia ei ar trebui sa fie pe măsură. Are nevoie de un mediu ambiental liniștit, răbdare, înțelegere, acceptare și multa iubire. Acesta este motivul pt care ea nu poate fi companionul ideal al unui copil și nici al unei persoane ce nu a conviețuit/ convietuieste cu o mica felină.

Bucuresti ~Exclus curte ~Balcon închis ~Contract adoptie ~ Interes vizavi de plasele protecție pisici (a nu se confunda cu plasele pt insecte).

Adresa de email:
Telefon: 0734433201

Completează mai jos formularul de adopție pentru Irma sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție

Un mesaj
Stoica Mihaela Carmen 27 februarie 2021 la 10:37 am

Buna ziua! Mai este de actualitate acest anunț? Eu si micuta mea familie formata din iubitul meu și micuta noastră printesa pe numele ei Prisa am fi foarte fericiți sa o avem pe aceasta micuta printre noi. Mulțumim anticipat! Speram la un răspuns pozitiv🥰